El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

sábado, 28 de enero de 2012

CAÑAS FRITAS



Aquest  postre es típic de la província d’Ourense,i la meva mare ho havia fet alguna vegada ,i aquest estiu quan estàvem allà vaig comprar uns “canutillos de  hojalata “ .Pel sopar de cap d’any vam decidir fer un sopar típic Gallec juntament amb uns amics i va ser el moment de provar de fer-ho i van sortir més bons del que em pensava ,ara veure-ho.

Ingredients
Perr les canyes
-300 g de farina
-50 g de mantega
-150 ml d’aigua

Per la crema pastelera
-100 g de sucre
-500 g de llet sencera
-50 g de “maicena”
-3 ous
-1 culleradeta de sucre avainillado

Elaboració
Hi posarem dins del vas de la thermomix  la farina la mantega i l’aigua  V6 uns 30 segons i desprès uns 3 minuts a V espiga ,traurem la massa de dins i deixarem reposar-la unes dues hores.
Una vegada hagi passat el temps l’estirarem a sobre del marbre amb un rodet ,intentant que quedi lo més prima possible.
Farem unes tires de uns 2-3 cms d’amplada i les enrotllarem als “canutillos “,ho començarem a fer per la part ample  deixant un tros sense enrotllar ja que per algun lloc s’ha d’agafar per posar-los a la paella i treure’ls.
Posarem una paella amb força oli i l’escalfarem ,quan estigui ben calent  fregirem les canyes ,estan molt a sobre perquè no se’ns cremin , i poder donar-los be la volta,els trauran i els posarem amb un plat amb paper de cuina per així poder absorbir l’excés d’oli, esperarem uns minuts per treure’ls de dins ja que els canutillos estaran cremant molt,però jo pensava que costaria de desenganxar-los i no va costar gens.
Per preparar la crema vam posar tots els ingredients en el vas i vam programar 7 minuts  ,Tº 90º i V 4.
El que jo vaig fer es agafar una bossa de plàstic neta ,i vaig posar la crema dins i la vaig tancar amb una agulla i vaig tallar la punta de la bossa i així poder omplir be les canyes.









També vaig omplir algunes amb nata ,però aquesta va ser amb nata d’esprai.

No hay comentarios:

Publicar un comentario