
Aquest postre es típic de la província d’Ourense,i la meva mare ho havia fet alguna vegada ,i aquest estiu quan estàvem allà vaig comprar uns “canutillos de hojalata “ .Pel sopar de cap d’any vam decidir fer un sopar típic Gallec juntament amb uns amics i va ser el moment de provar de fer-ho i van sortir més bons del que em pensava ,ara veure-ho.
Ingredients
Perr les canyes
-300 g de farina
-150 ml d’aigua
Per la crema pastelera
-100 g de sucre
-500 g de llet sencera
-50 g de “maicena”
-3 ous
-1 culleradeta de sucre avainillado
Elaboració

Una vegada hagi passat el temps l’estirarem a sobre del marbre amb un rodet ,intentant que quedi lo més prima possible.


Per preparar la crema vam posar tots els ingredients en el vas i vam programar 7 minuts ,Tº 90º i V 4.
El que jo vaig fer es agafar una bossa de plàstic neta ,i vaig posar la crema dins i la vaig tancar amb una agulla i vaig tallar la punta de la bossa i així poder omplir be les canyes.
També vaig omplir algunes amb nata ,però aquesta va ser amb nata d’esprai.
No hay comentarios:
Publicar un comentario