El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

sábado, 7 de enero de 2012

Melmelada de Tomàquet



Aquesta es la que més faig ,ja que m’agrada molt, la faig servir per fer mondaditos de diferents maneres i diferents sabors. Si voleu ja i tinc una de recepta amb melmelada de tomàquet ,codonyat i formatge de cabra ,el contrast és deliciós.
És boníssima .

Ingredients
-500 grs de tomàquets madurs,vermells
-300 grs de sucre
-1 culleradeta de suc de llimona

Realització
El que farem primer és pelar els tomàquets ,i ho farem així:agafarem una cassola i posarem aigua a bullir i tindrem els tomàquets apunt per tirar-los dins (abans els haurem fet una creu a la part de sota de la tomàquet perquè així es pelaran millor).Quan va començar a bullir l’aigua els hi tirem i els deixem  un minut aproximadament ,si son madurs ni haurà suficient,seguidament els traurem a un escorredor i quan es refredin una mica els pelarem
Agafem tots els ingredients i els posem al vas de la thermomix i triturem un minut a velocitat progressiva de 5-10.
Seguidament programem 20 minuts a temperatura 100º a velocitat 1.Si volem que quedi més espessa podem programar 8-10 temperatura varoma i trèiem el cubilet perquè evapori millor ,llavors posem el “cestillo” perquè no esquitxi.
Hem de pensar que quan volem  que la melmelada espesi mes ,haurem de contar que al refredar ho sol fer una mica.
Ara l’hauríem de posar-la en pots i al bany maria. Mireu Melmelada de plàtan i xocolata per saber com fer-ho.

Espero que us agradi tant com a mi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario