Salsa de iogurt
Tenia
ganes de provar de fer aquesta salsa ja que els meus fills ja l’havien tastat
en alguna ocasió en algun restaurant i els agradava molt i sempre em reclamaven
que la fes, doncs be ja esta feta,i segons ells (ja que a mi no m’agrada gaire )està boníssima.
Ingredients:
-
¼ d’una ceba
-
1 gra d’all
-
Un polsim “
d’Eneldo “
-
Un polsim de sal
-
2 iogurts griegos naturals
-
Un polsim de pebre blanca
-
Una cullerada sopera d’oli d’oliva.
-
Preparació tradicional:
Posarem
tots els ingredients menys els iogurts en un vas i amb el turmix ho triturarem
tot un minut o dos desprès i afegirem
els dos iogurts i tornarem a triturar fins que quedi amb una consistència que
ens agradi i ja està.
Preparació thermomix:
Posarem
tots els ingredients menys els iogurts a l vas de la thermomix i 6 seg a vel. 5
.
Desprès
afegirem els iogurts 10 seg. A vel 4.
Fet.
Aquesta
salsa la podem fer servir per :
-
amanides
-
verdures
-
carn
-
peix.
Espero
que us hagi agradat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario