“Quesadillas caseras”.
Els meus fills son uns
fans de las tortitas mexicanes que ja venen fetes i si fan de tot.
Un dia vaig veure una
recepta i vaig decidir provar-la i va ser genial.
Ingredients:
-
1 paquet de “tortilla de maiz” (
2 per persones )
-
Un tall de formatge tipus per fer bikinis per
persona.
-
Un o dos ous per tortita.
-
Formatge per gratinar segons
gustos.
-
Un o dos talls de pernil dolç.
-
Paella en la qual càpiga la
tortita.
-
Oli d’oliva.
-
Sal.
Preparació:
1-Agafarem un plat i posarem
una tortita i reservarem.
Agafem una paella hi
posarem oli , en un plat haurem batut l’ou per fer la truita amb un polsim de
sal , seguidament quan l’oli estigui calent i l’ou batut farem la truita ,però
rodona no la farem francesa ,ha de
quedar com la forma de la tortita , quan hagi quallat la posarem a sobre de la
tortita .
2-Seguidament agafem el
formatge en la quantitat que cadascú vulgui i el posarem per sobre de la
truita.
farem el mateix amb el pernil dolç
i per últim agafarem el formatge ratllat
i l’estendrem per sobre del pernil dolç.
3-Ara posarem una paella amb
la mateixa mida de la tortita al foc i dins hi posarem la quesadilla que tenim
preparada en el plat i la taparem amb una altre tortita , el foc no el posarem
gaire alt al 5 aproximadament i estarem pendents del formatge i quan veiem que
el formatge es comença a desfer-se li donarem la volta amb cura juntament amb un altre plat com si fos una
truita de patates i deixarem que es faci una mica controlant que el formatge no
sobresurti i que no es cremi per això es millor no tenir gaire alt el foc.
Espero que us hagi
agradat.
Font: platillos humeantes
.blogspot.es
No hay comentarios:
Publicar un comentario