El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

martes, 24 de septiembre de 2013



“Quesadillas caseras”.

Els meus fills son uns fans de las tortitas mexicanes que ja venen fetes i si fan de tot.
Un dia vaig veure una recepta i vaig decidir provar-la i va ser genial.

Ingredients:

-         1 paquet de “tortilla de maiz” ( 2 per persones )
-          Un tall de formatge tipus per fer bikinis per persona.
-         Un o dos ous per tortita.
-         Formatge per gratinar segons gustos.
-         Un o dos talls de pernil dolç.
-         Paella en la qual càpiga la tortita.
-         Oli d’oliva.
-         Sal.

 
Preparació:

1-Agafarem un plat i posarem una tortita i reservarem.
Agafem una paella hi posarem oli , en un plat haurem batut l’ou per fer la truita amb un polsim de sal , seguidament quan l’oli estigui calent i l’ou batut farem la truita ,però rodona no la farem  francesa ,ha de quedar com la forma de la tortita , quan hagi quallat la posarem a sobre de la tortita .

 

2-Seguidament agafem el formatge en la quantitat que cadascú vulgui i el posarem per sobre de la truita.



 

farem el mateix amb el pernil dolç  i per últim agafarem el formatge ratllat  i l’estendrem per sobre del pernil dolç.




3-Ara posarem una paella amb la mateixa mida de la tortita al foc i dins hi posarem la quesadilla que tenim preparada en el plat i la taparem amb una altre tortita , el foc no el posarem gaire alt al 5 aproximadament i estarem pendents del formatge i quan veiem que el formatge es comença a desfer-se li donarem la volta amb cura  juntament amb un altre plat com si fos una truita de patates i deixarem que es faci una mica controlant que el formatge no sobresurti i que no es cremi per això es millor no tenir gaire alt el foc.
I ja la tenim apunt ,a que no és tan complicada ? és un sopar diferent i fàcil de fer.


Espero que us hagi agradat.

Font: platillos humeantes .blogspot.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario