El meu Blog

En aquest blog el que he volgut fer és reunir totes les receptes fàcils que amb la col·laboració de la meva família, amigues i blogs he pogut anar recopilant i provant de fer ,esperant que els agradin a tots.

Us convido a provar de fer-les i a deixar-hi algun comentari i tan aviat com pugui contestaré ,desitjo que us agradi i que gaudiu tant com jo.

Gràcies.

Elena.

Datos personales

martes, 24 de septiembre de 2013



“Quesadillas caseras”.

Els meus fills son uns fans de las tortitas mexicanes que ja venen fetes i si fan de tot.
Un dia vaig veure una recepta i vaig decidir provar-la i va ser genial.

Ingredients:

-         1 paquet de “tortilla de maiz” ( 2 per persones )
-          Un tall de formatge tipus per fer bikinis per persona.
-         Un o dos ous per tortita.
-         Formatge per gratinar segons gustos.
-         Un o dos talls de pernil dolç.
-         Paella en la qual càpiga la tortita.
-         Oli d’oliva.
-         Sal.

 
Preparació:

1-Agafarem un plat i posarem una tortita i reservarem.
Agafem una paella hi posarem oli , en un plat haurem batut l’ou per fer la truita amb un polsim de sal , seguidament quan l’oli estigui calent i l’ou batut farem la truita ,però rodona no la farem  francesa ,ha de quedar com la forma de la tortita , quan hagi quallat la posarem a sobre de la tortita .

 

2-Seguidament agafem el formatge en la quantitat que cadascú vulgui i el posarem per sobre de la truita.



 

farem el mateix amb el pernil dolç  i per últim agafarem el formatge ratllat  i l’estendrem per sobre del pernil dolç.




3-Ara posarem una paella amb la mateixa mida de la tortita al foc i dins hi posarem la quesadilla que tenim preparada en el plat i la taparem amb una altre tortita , el foc no el posarem gaire alt al 5 aproximadament i estarem pendents del formatge i quan veiem que el formatge es comença a desfer-se li donarem la volta amb cura  juntament amb un altre plat com si fos una truita de patates i deixarem que es faci una mica controlant que el formatge no sobresurti i que no es cremi per això es millor no tenir gaire alt el foc.
I ja la tenim apunt ,a que no és tan complicada ? és un sopar diferent i fàcil de fer.


Espero que us hagi agradat.

Font: platillos humeantes .blogspot.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario