Crema d’api
Per la gent que no suporta l’api ,els hi deu
sonar molt malament , però realment he de dir que no sembla que sigui d’api ,el
que passa és que a mi m’encanta l’api , aquesta recepta la vaig aprendre a fer
en un curset de cuina natural i
energètica que van fer al meu poble per
Mercè parcerisa ,si voleu informació us faré
arribar la seva web, i cal dir que tots els que érem allà vam dir el mateix que
no semblava d’api ,si la tasteu ja mo direu , apa anem a provar .
Ingredients:
-
un api rentat i tallat fi.
-
4 cebes tallades a mitges llunes.
-
¼ de tassa de blat de moro.
-
172 tira d’alga kombu.
-
2 c.s (cullerades soperes ) d’oli
d’oliva.
-
Sal marina .
-
Una fulla de llorer.
Preparació:
1-En una cassola amb una mica d’oli d’oliva saltejar la ceba
uns 10 min aproximadament i tirarem un pessic de sal.
2-Passat aquesta estona i
que vegem que la ceba comença a canviar de color afegirem en una cassola l’api tallat ,l’alga
i el llorer i aigua que cobreixi les verdures,taparem i courem a foc mig uns 20
minuts , anirem controlant .
Quan vaiguem que ja està
cuit el que farem és treure l’alga i el llorer r,i triturarem tot fins que
aconseguim la consistència desitjada.
Seguidament afegirem el
blat de moro i courem a foc lent uns 5 minuts més, no tinc cap foto on surti el blat de moro ,però hi es,i realment té un gust diferent.
Està molt bona!!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario