Tapenade
M’encanta ,la vaig fer per primera vegada per la
nit de Nadal i va tenir molt èxit. A vera que us sembla.
Ingredients:
Preparació amb thermomix:
-
200 grs de olives
negres sense pinyol.
-
I gra d’all
-
35 grs de tapenades.
-
Una llauna de anxoves
(UNS 50 GRS )
-
1 cullerada d’oli
d’oliva.
-
1 cullerada d’orenga
sec o fresc.
-
1 cayena a trossets
petits.
Preparació amb thermomix:
El que farem primer és posar les tapenades al vas
de la thermomix ,les olives els alls i les anxoves amb el seu oli i triturarem uns 3 seg, /vel 7 , amb l’espàtula
baixarem els ingredients.
Seguidament i afegirem l’orenga ,la cayena i l’oli
30 seg/vel 4.
I ja tenim la tapenade feta espero que us agradi
,la recepta és d’Internet ,però no
recordo de on la vaig copiar,perdoneu.
Preparació
tradicional:
És molt fàcil nomes cal posar tots els ingredients
a dins del vas de la batedora i tritura a màxima velocitat fins que trobem que
l’aspecte és el desitjat.
La podem fer servir com aperitiu amb torradetes,
amb plats de pasta com a salsa ,amb verdures a la planxa ...
Ho posarem amb un pot de vidre a la nevera que es guardarà uns quants dies,espero que ho
tasteu.
no tinc foto,deseguida que pugui la penjaré.
No hay comentarios:
Publicar un comentario